Stanje košarice: 0,00 kn
Pregled košarice
Novo: 6 novih okusa!!!


iTaste VTR
549,00 kn

iTaste 134 Starter kit
899,00 kn
NARUČIVANJE:
Telefon 035/361-361
(pon - pet 08-16 sati)
Telefaks 035/362-362
E-CIGARETA shop
(svaki dan 00-24 sata)

Plaćanje pouzećem i
kreditnim karticama

Sigurnost transakcije
osigurava

Pravila i uvjeti poslovanja

Prednosti

PUŠITE GDJE GOD POŽELITE BEZ OPASNOSTI ZA ZDRAVLJE!
UŽIVAJTE S E-CIGARETOM,
BEZ ŠTETNOG DUHANSKOG DIMA!

NEMA KATRANA
NEMA DUHANA
PUŠITE SVUGDJE
VRHUNSKI UŽITAK
Da biste vidjeli spot, morate downloadati Flash Player
Izgleda kao cigareta,
Pruža isti osjećaj,
Ima okus cigarete,
Ali to nije cigareta, to je mnogo više!
TO JE ZDRAVA BUDUĆNOST PUŠENJA bez tisuće štetnih sastojaka!!!

E-cigareta je elektronska cigareta na napajanje koja ne sadrži duhan i neugodan miris.

Ovo je zdravija mogućnost koja zadovoljava sve vaše potrebe.
Nema rizika od RAKA PLUĆA,
Nema neugodnog zadaha iz usta i
Nema rizika za pasivne pušače koji se nalaze u blizini.

S E-cigaretom nema plamena, nema neugodnog mirisa, nema neugodnog okusa u ustima a Vi SMIJETE PUŠITI NA JAVNIM MJESTIMA!

E-cigareta čuva Vaš NOVAC, i daje Vam jednako zadovoljstvo i okus poput pravih cigareta.

Pušenje običnih cigareta je jedan od glavnih uzročnika smrti.
Ono uvelike povećava rizik od opasnosti dobivanja raka pluća, a i stalno imate neugodan zadah iz usta.

E-cigareta se sastoji od 3 djela:
Nikotinskog punjenja (refila)
Elektronskog respiratora (oslobađa vodenu paru)
Ponovo punjive baterije (ACCU)
Naprijed se nalazi led lampica


E-cigareta je elektronski uređaj za pušenje. Potpuno je siguran proizvod koji je izrađen od sofisticirane mikro-elektroničke tehnologije kako bi korisnicima pružio pravi doživljaj pušenja bez duhana i katrana koji se nalazi u običnim cigaretama. Izgleda poput obične cigarete, istog je okusa i mirisa no ovo je zaista zdravija alternativa. Ona je budućnost pušenja.

E-cigareta nudi pušačima priliku za pušenje na mnogo zdraviji način. Ona daje isto zadovoljstvo ali nitko ne pati od negativnih posljedica. E-cigareta nudi bezbroj prednosti nad običnom cigaretom. Proizvod je bez katrana i drugih kancerogenih tvari. Nezapaljiva je i ne izlaže korisnike čak 4000 štetnih kemijskih tvari koje sadrži obična cigareta. Bezopasna je i ne zagađuje okoliš te se ne dimi. Namijenjena je za dugotrajno korištenje.

Većina ljudi koji puše uživaju u tom mirisu emocionalno i fizički. E-cigareta pruža iste užitke kao i obična cigareta, ali bez svih problema koji su uobičajeno povezani s tradicionalnim pušenjem. Najvažnije prednosti su: smanjen zdravstveni rizik, možete slobodno pušiti bilo gdje, ne morate biti izolirani, bez neugodnog mirisa, ne zapaljiva je, prikladna je i svakako je to za vas puno niža cijena pušenja. Za razliku od duhanskog dima, vodena para koja se uvlači iz E-cigareta ne sadrži katran, ugljični monoksid ni druge štetne sastojke koji nastaju sagorijevanjem duhana.

Pušenje treba biti zadovoljstvo. Svrha E-cigarete nije uvjeriti vas da prestanete pušiti, nego stimulirati nepušenje tradicionalnih cigareta na mjestima gdje je zabranjeno. E-cigaretu možete koristiti svugdje gdje je zabranjeno pušenje, te će se Vaša potrošnja tradicionalnih cigareta automatski smanjiti.

Prednosti:
• jeftinije od tradicionalnih cigareta
• zdravija je
• prijatelj je prirode
• nije zapaljiva, nema plamena
• možete pušiti bilo gdje
• lijepog je dizajna
• napajanje je na baterije
• dolazi u različitim okusima


E-cigareta je jeftinija od tradicionalnih cigareta
Troškovi pušenja tradicionalne cigarete postaju previsoki svake godine. A normalni paket od 20 cigareta košta između 11,00 do 20,00 kn. Sa E-cigaretom možete jako puno uštedjeti. Nakon početnog ulaganja u uređaj mnogi korisnici su prijavili ogromnu uštedu do 80 posto. Jedan je umetak ekvivalent za kutiju od 20 cigareta a košta kao kutija najjeftinijih cigareta.

E-cigareta je zdravija opcija
E-cigareta je bez duhana, nema katrana i ne uzrokuje karcinom pluća. Tradicionalna cigareta ima preko 4000 kemikalija od kojih su 25 kancerogene. E-cigareta ne sadrži kancerogene tvari. Izgleda je i okusa poput prave cigareta. To je zaista zdravija alternativa.

E-cigareta je prijatelj prirode
Elektronička cigareta ne proizvodi opasan dim i ne trebate pepeljaru. Ona stvara viziju dima, no bez duhana je, katrana i tisuće drugih kemikalija pronađenih u tradicionalnim cigaretama. E-cigareta je sigurnija za okoliš.

E-cigareta nije zapaljiva
Elektronička cigareta je potpuno nezapaljiv uređaj. Ne postoji opasnost da nešto gori jer ima svijetlo umjesto plamena. E-cigareta je siguran proizvod i sadrži CE certifikat i RoHS.

E-cigareta se smije pušiti svugdje
Elektronička cigareta se može koristiti u zatvorenom prostoru gdje je tradicionalno pušenje zabranjeno. Ne podliježe Zakonu o ograničavanju upotrebe duhanskih proizvoda.
Elektronička cigareta ne proizvodi štetni dim, samo svijetli, a bezopasni dim je proces isparavanja vodene pare. Kao rezultat svega toga nema kršenja zakona.

E-cigareta ima lijep sofisticirani dizajn
Svi naši proizvodi su lijepog izgleda i savršenog dizajna. Mogu se jednostavno koristiti u svim situacijama. Pri izradi su se koristili najkvalitetniji materijali i puno se ulaže u dizajn novih proizvoda.

E-cigareta dolazi u različitim aromama
Obična cigareta je dostupna s različitim okusima duhana. E-cigareta ima umetke s različitim mirisima, uključujući duhan, čokoladu, kavu, jabuku, višnju, te različite razine nikotina i umetke s nula nikotina.

E-cigareta se puni
U kompletu dobijete dvije baterije za punjenje koje vam daju beskrajne sate ugodnog pušenja.

Svjedočanstva:
Zahvaljujem na izvrsnom proizvodu! (Drago B., Senj, 28.05.2009.)

Ovaj proizvod je zadivljujući! Koristim E-cigaretu već 3 mjeseca i nisam probao pušit običnu cigaretu. (Stjepan M. - Zagreb)

Moja žena je uvijek mrzila miris cigareta, te mi često govorila da su mi "usta kao pepeljara". To je sada stvar prošlosti. Sada me nikako ne odbija kad ju idem poljubiti. (Mika D. - Split)

Ovo je jedini proizvod kojeg smijem koristiti unutar svog omiljenog restorana. (Sara S. - Beč)

Ja sam pušila preko 30 godina i pokušala sam prestati svakog siječnja, ali to nikako ne bi trajalo više od nekoliko tjedana. A sada mogu pušiti na puno zdraviji način. E-cigaretu koristim 2 mjeseca i prezadovoljna sam. Preporučujem ju svima koji žele prestati pušiti jer je zaista učinkovita. (Angela P. - Brighton)

Ona je okusa kao prava cigareta. Uštedjela sam gomilu novca. To je odlično! (Ivana R. - London)

Moje opće stanje se poboljšalo od kad koristim E-cigaretu. Znam da ju imam samo 2 tjedna, ali već osjećam ogromnu razliku. (Sonja K. - Rijeka)

Sviđa mi se to što mogu pušiti u ovom zatvorenom prostoru. Moji prijatelji su također oduševljeni. Svi oni žele jednu. (Jenny P. - London)

Imam troje male djece i osjećam se puno bolje kad znam da pušenjem ne štetim njihovu zdravlju. I moram priznati da mi je znatno pomoglo da smanjim potrebu za pušenjem. (Maria C. - Leamington Spa)

Wow! Savršen izum! Volim ovaj proizvod. Ja ću ih kupiti još nekoliko kao darove za svoje prijatelje. (George W. - Cambridge)

Nakon uvođenja u moj bar prije mjesec dana primijetio sam kako je potražnja za ovim proizvodom porasla. Želim postati distributer. To može prilično promijeniti pušačke navike naroda. Ja sam potpuno zadovoljan ovim proizvodom i svakako bi ga preporučio svima. (Darren F. je vlasnik bar u Birminghamu)

Vrlo sam impresioniran kvalitetom ovog proizvoda. Veselim se novim modelima koje ću zasigurno probati. (Antoine P - Pariz)

Moji klijenti obožavaju ovaj proizvod te ih i njihovi prijatelji kupuju. Svi su iznenađeni da se ovo može pušiti i u zatvorenom prostoru te svi pričaju o tome. To je odlično za moj posao. (Marko P. je vlasnik restorana u Grazu.)
Certifikati
E-Cigareta shop © 2008 - 2017
Eliquid (02:30):
E-Cigareta (00:30):
E-Cigareta (01:15):
E-cigareta (01:55):
E-cigareta (01:00):
Ante i Simona (02:00):
Ante i Simona (00:30):